Om VioMar

Vi tager hånd om dit liv

Drømmen

I de sidste 4-5 år har vi drømt om at have vores egen virksomhed, hvor vi kan hjælpe mennesker på en anden og mere nærværende måde.

Vi brænder for at hjælpe den enkelte og grupper af individer med større bevidsthed omkring og indsigt i sig selv.  

Vi tror på at mennesket kan få og er i stand til at skabe et bedre og mere meningsfyldt liv.

Vi er begge to uddannet socialrådgivere, Mareks psykoterapeutuddannelse og Wioletas Clairvoyant uddannelse og mange års erfaring fra arbejdet med mennesker, hjælper vi dig med at få en større indsigt i dig selv og lære at forstå dine egne unikke ressourcer og begrænsninger.  

Vi tror på at vi skaber et helt unikt forløb netop for dig.

Vi udlevede allerede drømmen i 2018/2019 ved at afholde 4 foredrag omkring personlig udvikling herunder bl.a.:
• Familiesammensætning og dens påvirkning på vores liv
• Selvværd og selvtillid og hvordan det viser sig i vores liv

CORONA har spændt lidt ben for vores foredragsrække, men vi er i gang igen med at udleve vores drøm om at hjælpe dig til en dybere selvforståelse og udvikling.

Vi tager hånd om dit liv og på basis af din egen fri vilje vil vi gerne hjælpe dig med en fantastisk rejse, for at du kan se dit liv i et mere positiv perspektiv, hvor du vil udvikle dit fulde potentiale.

Målsætningen

Virksomheden VioMar er en udviklingsorienteret virksomhed, som sætter en værdi i personlig og faglig udvikling både til private og virksomheder.
Vores mål er, at hjælpe dig som privatperson til at kunne udvikle dig og øge din trivsel både arbejdsmæssigt, fagligt og personligt.

Vores mål er, at du som menneske opnår bedre trivsel og velvære for, at du kan stå ved dine egne behov, sætte grænser, opnå den lykke og glæde som livet byder en og som du har fortjent.

For virksomheder er vores mål, at I som virksomhed kan øge jeres trivsel hos de enkelte medarbejdere. Herunder at I som ledere kan udøve nærværende ledelse og tør at være transparent i jeres ledelsesstil. Dette til, at I kan skabe en højere social kapital med glade og mere effektive medarbejdere og af denne indsats vil opleve et lavere sygefravær.

Virksomheden

Viomar

CVR: 37666440

Samtaler, workshops & foredrag holdes hos:

Kursuscenter “HOS NORUP”
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Du kan ringe til Marek Antonsen på 53 53 78 89 eller Wioleta Antonsen: 25 62 40 52

Kontakt os

OFFENTLIG TRANSPORT
Bus 7A kører lige til døren.