Psykoterapeut Marek Antonsen

Jeg er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har arbejdet 9 år indenfor det offentlige system herunder mange år i Ballerup Kommunes Arbejdsmarkedscenter og hjulpet borgere godt på vej videre i livet.

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra EFT-instituttet, som er en 4-årige psykoterapeutuddannelse, som er godkendt og opfylder alle de 12 tværministerielle kvalitetskriterier, der blev udarbejdet af de 3 ministerier; Socialministeriet, Undervisningsministeriet og Indenrigs- og Sundhedsministeriet i 2004

Jeg har en passion og livsappetit for at hjælpe folk. Denne passion er udsprunget af et liv med masser af kærlighed – men også skarpe sten på vejen, som til tider har virket uoverkommelige og uretfærdige. Det er disse skarpe sten, som har formet mig og har været med til at udvikle min interesse og lyst til at se på menneskers udvikling og de psykologiske processer.

Personligt værdsætter jeg at opbygge en relation til et andet menneske. Jeg er nærværende, indlevende, ydmyg, oprigtig og tydelig i min kommunikation. Jeg er empatisk og ikke dømmende. Jeg tager udgangspunkt i det andet menneskets behov både privat og terapeutisk. Hvis der er noget, som folk ikke forstår, så er jeg god til at forklare og bruge billedesprog, så det andet menneske føler sig forstået.

Som terapeut er jeg rigtig god til at inddrage dig i processer og vores samarbejde.

Marek Antonsen - Psykoterapeut
Uddannelser/erhvervserfaring:
  • Uddannet socialrådgiver i 2011.
  • Selvværdsvejleder i 2015
  • Eksamineret Psykoterapeut fra EFT-instituttet i 2020
  • Arbejdet i det offentlige system siden 2011
Workshop/kurser
  • Neuroaffektiv udvikling og tilknytningspsykologi med Susan Hart
  • Drømmearbejde med Jørgen Groth